Förenkla din vardag tillsammans med oss!

Markun erbjuder prisvärda tjänster inom städ och flytt skräddarsydda utefter dina behov. Det är en snabb värld vi lever i och vi vill att fler ska ha möjlighet till en mer hållbar vardag och ett trivsamt hem.

Trygg och pålitlig service med hög kvalitet

  • Noggranna
  • Kundorienterade
  • Flexibla
Kontakta oss

Hög service till rätt pris

När du väljer oss får du trygg service av kompetent personal som hjälper dig hela vägen. Vi är kostnadseffektiva utan att tumma på kvaliteten.

Kvalitetsgaranti

Det är viktigt att du ska känna dig trygg med din flytt, därför har vi kvalitetsförsäkring och är snabba med att åtgärda problem som kan dyka upp.

Ansvarsförsäkring

Vi är noga med försäkringar som täcker eventuella skador om en olycka skulle vara framme. Våra anställda är självklart också fullt försäkrade.

När flyttlasset går

Att flytta är alltid ett stort steg och kräver tid och engagemang. Vårt jobb är att förenkla din vardag och se till att ni får en trygg och bekväm upplevelse. Dessutom jobbar vi även på byggsidan och har därför hantverkare som kan hjälpa er med att montera möbler, hänga och borra upp lampor, hyllor, gardinstänger, rullgardiner, tavlor, TV och allt annat man kan behöva fixa i samband med en flytt. Hör av er och fråga, vi kan hjälpa till med det mesta!

Vi täcker alla dina städbehov

Hem

Låt oss ta hand om städningen så att du får tid över till annat. Vi skräddarsyr lösningar med regelbunden veckostädning eller storstädning.

Flytt

Flyttstädning med kvalitetsgaranti för dig som vill spara energi på ytterligare ett moment i flytten. Vi tar med all utrustning och städmaterial.

Företag

Kontakta oss för en ren och trivsam arbetsmiljö. Vi utför städning och lokalvård av bland annat kontor, lokaler, butiker och bostadsrättsföreningar.

Vad våra kunder säger om oss

Kundupplevelse


"Tack för det fantastiska arbetet ni utförde. Personerna som var här var lugna, artiga, och ansvarsfulla."

"Tack för det fantastiska arbetet ni utförde. Personerna som var här var lugna, artiga, och ansvarsfulla."
Sanaz
"Noggranna och lätta att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda! "
Filip